Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Led-Reflektor

Stratas.02

Led-Reflektor LED reflektor za vgradnjo na tir, zasnovan posebej za LED modul Xicato XSM Artist Series (najboljša barva LED za upodabljanje v svojem razredu). Idealen za razsvetljavo umetniških del in notranjih okolij, čisto estetsko in kompaktno skupno velikost. Stratas.02 je standardno opremljen s tremi zamenljivimi reflektorji (točka 20˚, srednja 40˚, poplava 60˚) in rešetko proti bleščanju satovja.

Ime Projekta : Stratas.02, Ime oblikovalcev : Christian Schneider-Moll, Naročnik ime : .

Stratas.02 Led-Reflektor

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.