Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit

Angels OR Demons

Nakit Priča smo nenehnemu boju med dobrim in slabim, temo in svetlobo, dan in noč, kaos in red, vojno in mir, junaka in zlikov. Ne glede na našo vero ali narodnost so nam povedali zgodbo o naših stalnih spremljevalcih: angel, ki sedi na naši desni rami, in demon na levi, nas angel prepriča, da delamo dobro in beležimo naša dobra dejanja. Hudič nas prepriča delati slabo in vodi evidenco o svojih slabih dejanjih. Angel je metafora za naš "superego" in hudič pomeni "Id" in nenehni boj med vestjo in nezavednim.

Ime Projekta : Angels OR Demons, Ime oblikovalcev : Samira Mazloom, Naročnik ime : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Nakit

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.