Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit

Poseidon

Nakit Nakit, ki ga oblikujem, izraža moje občutke. Predstavlja me kot umetnika, oblikovalca in tudi kot osebo. Sprožilec za ustvarjanje Posejdona je bil postavljen v najtemnejših urah mojega življenja, ko sem se počutil prestrašenega, ranljivega in potreboval zaščito. V prvi vrsti sem oblikoval to zbirko, ki se bo uporabljala v samoobrambi. Čeprav je ta pojem v tem projektu zbledel, še vedno obstaja. Posejdon (bog morja in »zemeljski strelec«, potresov v grški mitologiji) je moja prva uradna zbirka in je namenjen močnim ženskam, ki naj bi uporabniku prinesle občutek moči in zaupanja.

Ime Projekta : Poseidon, Ime oblikovalcev : Samira Mazloom, Naročnik ime : samirajewellery.

Poseidon Nakit

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.