Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Keramična Ploščica

elhamra

Keramična Ploščica Posebne črte, vredne palače Zasnovan po navdihu palače Elhamra, ki je v pravljici 1001 noči opisan kot odsev sanjskih palač v resničnem svetu, je eden najbolje doseženih primerov, ustvarjen z digitalno tehnologijo, ki se pojavlja v treh dimenzijskih teksturah velikosti 30 x 60 cm z barvami; turkizna, lahka turkizna in bela. Osnovne barve Elhamre spremljajo okraski v istih barvah. Elhamra, je edinstvena izbira za ustvarjanje prostorov, ki spominjajo na palače ...

Ime Projekta : elhamra, Ime oblikovalcev : Bien Seramik Design Team, Naročnik ime : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Keramična Ploščica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.