Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Keramična Ploščica

eramosa

Keramična Ploščica Eramosa: moško… Serija z naravnimi in toplimi barvnimi odtenki vsebuje mehko in prijetno kontrast ter osvetljuje različne možnosti s širokim razponom uporabe. Serija, ki ohranja naravnost do zadnje točke, z drobnozrnatimi stenami dimenzij 21 x 63 in 40 x 40, izdelanimi, popravljenimi in pooseblja vse prednosti digitalne tehnologije. Dekorji Edera in Leaf velikosti 21 x 63 dodajo dinamičnost preprostosti serije.

Ime Projekta : eramosa, Ime oblikovalcev : Bien Seramik Design Team, Naročnik ime : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keramična Ploščica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.