Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniški Komplet

FRACTURE

Kopalniški Komplet Edinstven slog keramičnih sanitarij, izjemen dizajn lomljenih steklenih linij Komentar Dekonstruktivizem… Zlom Razkroj celovitosti sestavnih delov konstrukcije, igre na površinah, da se geometrijski elementi oblikovanja, kot so zunanji izdelki, in premikanje dekonstruktivističnega sloga. serija kot primer Fracture Bien's naletela na eno najbolj odmevnih serij.

Ime Projekta : FRACTURE, Ime oblikovalcev : Bien Seramik Design Team, Naročnik ime : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Kopalniški Komplet

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.