Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stranska Miza

Chandelier table

Stranska Miza Okrasna stranska miza. Ta občutljiva miza je popoln spremljevalec in dopolnilna partnerica Lestenca Claire de Lune. Tako je ime "Lestenčna miza". Njegova "skoraj tam" kakovost je poudarjena z nežno gravuro, ki spominja na čipko. Kot pri večini izdelkov, ki jih je zasnoval ACCENT, je dobavljiv v paketu, tako da končni potrošnik zahteva nekaj sestavljanja, kar je opomnik na zmanjšanje CO2 kot celostne zasnove. Lep in uporaben dodatek k kateri koli spalnici ali dnevni sobi.

Ime Projekta : Chandelier table, Ime oblikovalcev : Claire Requa, Naročnik ime : Accent Aps.

Chandelier table Stranska Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.