Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Upcycled Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Nakit Lep, jasen, upcikliran nakit, zasnovan zaradi potrebe po uporabi odpadnega materiala iz proizvodnje Lestenca Claire de Lune. Ta vrstica se je razvila v veliko število zbirk - vse, ki pripovedujejo zgodbe, vse predstavljajo zelo osebne poglede v filozofije oblikovalca. Preglednost je bistven del lastne filozofije oblikovalcev, kar odraža tudi izbira uporabljenega akrila. Poleg uporabljenega zrcalnega akrila, ki sam odseva svetlobo, je material vedno prozoren, barven ali prozoren. CD embalaža krepi koncepte zamenjave.

Ime Projekta : Clairely Upcycled Jewellery , Ime oblikovalcev : Claire Requa, Naročnik ime : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Upcycled Nakit

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.