Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Poslovna Stavba

Jansen Campus

Poslovna Stavba Stavba je osupljiv nov dodatek k obrisu, ki povezuje industrijsko območje in staro mestno jedro ter ima svoje trikotne oblike iz tradicionalnih nagnjenih streh Oberriet. Projekt vključuje inovativne tehnologije, vključuje nove podrobnosti in materiale ter ustreza strogim švicarskim standardom trajnostne gradnje Minergie. Fasada je oblečena v temno predhodno patinirano perforirano mrežico Rheinzink, ki vzbuja gostoto tonov lesenih zgradb v okolici. Prilagojeni delovni prostori so odprtega načrta, geometrija zgradbe pa odseka poglede na Rheintal.

Ime Projekta : Jansen Campus, Ime oblikovalcev : Davide Macullo Architects, Naročnik ime : .

Jansen Campus Poslovna Stavba

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.