Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Kolesarske Signalizacije

Reggal Originals

Sistem Kolesarske Signalizacije Reggal Originals je prototip zasnove signalne zasnove, ki kolesarjem pomaga pokazati svojo usmerjenost drugim avtomobilistom. Prototip je zasnovan tako, da ga avtomobilisti vidijo od vsepovsod. Izdelek lahko doseže z dvema potoma: spredaj in zadaj. Najpomembneje je, da mora biti integriran v en sam sistem. Pri tem mora izdelek imeti vrhunski občutek, ki se brezhibno prilega kolesu brez štrlečih elementov. Sprednje signalne luči so ustvarjene s pomočjo LED luči, ki bi lepo sedele v utore kovinskega obroča.

Ime Projekta : Reggal Originals, Ime oblikovalcev : Tay Meng Kiat Nicholas, Naročnik ime : .

Reggal Originals Sistem Kolesarske Signalizacije

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.