Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prostoročni Video Domofon

Tiara

Prostoročni Video Domofon Tiara je bila zasnovana v skladu z vodoravno in navpično uporabo, odvisno od širine kraja uporabe. Estetsko kakovost izdelka lahko vzdržujete v vodoravnem in navpičnem položaju. Patentiran 90-stopinjski vrtljivi aparat, zasnovan za 2,5- in 3,5-palčne monitorje, omogoča enostavno vrtenje monitorja. Pokrov je mogoče odpreti brez uporabe pomožne naprave ali sile s pomočjo patentiranega sistema zaklepanja. Zamenljivi okvirji in žar zvočniki nudijo presenetljiv estetski učinek.

Ime Projekta : Tiara, Ime oblikovalcev : RAHSAN AKIN, Naročnik ime : NETELSAN.

Tiara Prostoročni Video Domofon

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.