Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza Z Nastavljivo Mizo

Dining table and beyond

Miza Z Nastavljivo Mizo Ta tabela lahko prilagodi svojo površino različnim oblikam, materialom, teksturam in barvam. V nasprotju s klasično mizo, katere namizna plošča služi kot fiksna površina pri strežnikih (krožniki, servirni krožniki itd.), Sestavni deli te mize delujejo tako kot površina kot pribor za serviranje. Ti dodatki so lahko sestavljeni iz različnih oblik in velikosti sestavnih delov, odvisno od potrebnih jedilnih potreb. Ta edinstven in inovativen dizajn tradicionalno jedilno mizo spremeni v dinamičen sredinski del z nenehnim preurejanjem ukrivljenih dodatkov.

Ime Projekta : Dining table and beyond, Ime oblikovalcev : Athanasia Leivaditou, Naročnik ime : Studio NL.

Dining table and beyond Miza Z Nastavljivo Mizo

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.