Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenova

Apartment in Athens

Prenova To stanovanje v pritličju, nameščeno za zrelim bujnim vrtom, je bilo popolnoma drobno in preurejeno v to sodobno okolje. V stanovanju meri 85 milijonov m, odlikuje sodobne arhitekturne elemente, uporabo naravnih materialov (na primer travertin in les), krepko sivo barvo v kontrastu z belo, zmehčano z naravno svetlobo in poudarjeno s prikrito in izpostavljeno LED osvetlitvijo ter nekaj industrijsko navdihnjeni elementi oblikovanja. Osrednji del doma je sestavljen iz ukrivljenega kuhinjskega stropa, ki se začne za stensko omarico in konča kot omara za knjige.

Ime Projekta : Apartment in Athens, Ime oblikovalcev : Athanasia Leivaditou, Naročnik ime : Studio NL.

Apartment in Athens Prenova

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.