Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Igrača

Rocking Zebra

Igrača Otroci imajo radi to muhasto zibljivo igračo, sodobni videz, zabavna grafika in naravni les pa so prave pazljivke v sodobnem domu. Izziv pri oblikovanju je vključeval ohranitev bistvenega značaja klasične igrače za dedovanje, ob uporabi naprednih tehnik in modularnega konstrukcijskega sistema, ki omogoča prihodnje dodatne vrste živali z minimalnimi spremembami delov. Pakirani izdelek je moral biti tudi kompakten in manjši od 10 kg za neposredne internetne prodajne kanale. Prva uporaba laminata za tisk, ki omogoča popolno barvo / vzorec na popolnoma odporni na praske

Ime Projekta : Rocking Zebra, Ime oblikovalcev : Newmakers, Naročnik ime : Newmakers.

Rocking Zebra Igrača

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.