Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Paravent

Positive and Negative

Paravent To je izdelek, ki hkrati deluje kot funkcija in lepota, začinjen z namigom kulture in korenin. 'Pozitivni in negativni' paravant deluje kot prilagodljiva in mobilna ovira za zasebnost, ki ne štrli ali ne moti prostora. Islamski motiv daje čipkast učinek, ki se odšteva in vice verzi iz materiala Korian / Smola. Podobno kot yin yang, je tudi v slabem vedno malo dobrega in v dobrem vedno malo slabega. Ko sonce zaide v „Pozitivno in negativno“, je resnično njegov sijoč trenutek in geometrijske sence pobarvajo sobo.

Ime Projekta : Positive and Negative , Ime oblikovalcev : Mona Hussein Design House, Naročnik ime : .

Positive and Negative  Paravent

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.