Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Rastoča Svetilka

BB Little Garden

Rastoča Svetilka Ta projekt predlaga podporo tej novi uporabi, ki zagotavlja popolnejše občutke kuhanja. BB Little Garden je sijoča rastna svetilka, ki želi ponovno obiskati mesto aromatičnih rastlin v kuhinji. Je obseg z jasnimi črtami, kot pravi minimalistični predmet. Eleganten dizajn je bil posebej proučen, da se prilagodi različnim notranjim okoljem in da kuhinji posebno noto. BB Little Garden je okvir za rastline, njegova čista linija jih povečuje in ne moti branja.

Ime Projekta : BB Little Garden, Ime oblikovalcev : Martouzet François-Xavier, Naročnik ime : Hall Design.

BB Little Garden Rastoča Svetilka

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.