Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kupolasta Hiša

Easy Domes

Kupolasta Hiša Zasnova in struktura Easy Domes je ikozaedr, ki je bil tukaj z rezom vrhov in preoblikovan na 21 lesenih odsekov. Zasnova, notranjost, barvni materiali in celotna izvedba okolice, gradbeništvo in trajnostne zahteve ponujajo notranje ureditve za širok krog uporabnikov. Koncept privlači zeleno gradnjo, graditelje stanovanj in trajnostno življenje. Lahko se gradi v vseh podnebnih pasovih in odpornih na potrese in orkane.

Ime Projekta : Easy Domes, Ime oblikovalcev : KT Architects, Naročnik ime : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Kupolasta Hiša

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.