Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javni Prevoz

Azur: Montreal Metro Cars

Javni Prevoz Zasnova novih metrejskih avtomobilov v Montrealu ceni močno vez med Montrealerji in njihovim podzemnim sistemom podzemne železnice. Novi metro-avtomobili v Montrealu so le učinkovit način prevoza, tako mestu kot njegovim prebivalcem omogočajo boljšo kakovost življenja v prihodnjih letih. Ima ustvarjalno energijo Montreala, zagotavlja vir ponosa, zagotavlja večjo skladnost, intuitivnost in uporabnost znotraj storitve ter prispeva k lokalni in globalni trajnosti.

Ime Projekta : Azur: Montreal Metro Cars, Ime oblikovalcev : Labbe Designers, Naročnik ime : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Javni Prevoz

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.