Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Medicinski Center

Neo Derm The Center

Medicinski Center Zasnovan je tako, da odmeva tematiko linij, poudarki barv apna pa so ravno dovolj, da prikažejo osupljiv in energičen kratki dizajn za ta poseben center za nego kože. Žare bele črne črte vodijo po celotnem belem stropu in se z dinamiko raztezajo na okoliški prostor. Območje sprostitve ob recepciji je postavljeno na barvo apna v barvi apna od pohištva do preproge, ki s pregledovanjem pristanišča Victoria poudarja mlado in pomlajeno bistvo znamke.

Ime Projekta : Neo Derm The Center, Ime oblikovalcev : Danny Chan, Naročnik ime : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Medicinski Center

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.