Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol, Stol Za Zlaganje

xifix-one

Stol, Stol Za Zlaganje Zasnova temelji na potrebnem minimumu fizike in materiala, večkratni uporabi, zunanji, notranji, vogalni stol, stol za zlaganje, okroglo mehko, Feng Shui. Nosilna konstrukcija je sestavljena iz ene same neskončne cevi. Sedež je pritrjen na dveh aksialnih točkah in leži na tretji točki konstrukcije. Osno pritrjene točke na okvirju omogočajo, da se sedež zloži nazaj, stoli pa se lahko zložijo drug v drugega. Sedež lahko enostavno odstranite, zamenjate lahko drugačen material, oblazinjenje, obliko, barvo in obliko.

Ime Projekta : xifix-one, Ime oblikovalcev : Juergen Josef Goetzmann, Naročnik ime : Creativbuero.

xifix-one Stol, Stol Za Zlaganje

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.