Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovalski Studio Z Galerijo

PARADOX HOUSE

Oblikovalski Studio Z Galerijo Paradox hiša, ki se ponaša z elegantnim ateljejem za večpredstavnostno zasnovo, najde popolno ravnovesje med funkcionalnostjo in slogom, hkrati pa odraža edinstven okus in način življenja lastnika. Ustvaril je presenetljiv studio multimedijskega oblikovanja s čistimi kotnimi črtami, ki na mezzaninu prikazuje vidno rumeno zatemnjeno stekleno škatlo. Geometrijske oblike in črte so sodobne in navdušujoče, a okusno narejene, da bi zagotovili edinstven delovni prostor.

Ime Projekta : PARADOX HOUSE, Ime oblikovalcev : Catherine Cheung, Naročnik ime : .

PARADOX HOUSE Oblikovalski Studio Z Galerijo

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.