Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Učni Center

STARLIT

Učni Center Učni center Starlit je zasnovan tako, da omogoča usposabljanje z uspešnostjo v sprostitvenem učnem okolju za otroke od 2. do 6. leta. Otroci v Hong Kongu se učijo pod velikim pritiskom. Da bi omogočili obliko in prostor s postavitvijo in prilagodili različnim programom, uporabljamo načrtovanje starodavnega Rima. Krožni elementi so običajni vzdolž sevalnih ročic znotraj osi, da povežejo učilnico in ateljeje med dvema ločenima kriloma. Ta učni center je zasnovan tako, da ustvari prijetno učno vzdušje z največ prostora.

Ime Projekta : STARLIT, Ime oblikovalcev : Catherine Cheung, Naročnik ime : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Učni Center

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.