Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Proizvodnja / Post Produkcija / Radiodifuzija

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Proizvodnja / Post Produkcija / Radiodifuzija Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) je monumentalna zgradba, visoka 211 m, ki se nahaja na južnem obrobju Ashgabata, glavnega mesta Turkmenistana, na hribu 1024 m nadmorske višine. TV Tower je glavno središče za proizvodnjo radijskih in televizijskih programov, postprodukcijo in oddajanje. In je eden najboljših primerov najsodobnejše digitalne tehnologije. Televizijski stolp je Turkmenistan postal pionir v televizijski oddaji HD v Aziji. TV Tower je največja tehnološka naložba v radiodifuzijo zadnjih 20 let.

Ime Projekta : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Ime oblikovalcev : Polimeks Construction, Naročnik ime : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Proizvodnja / Post Produkcija / Radiodifuzija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.