Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zložljiva Nizka Miza

PRISM

Zložljiva Nizka Miza Vprašanje "Za kaj je to?" je jedro tega izdelka, ki strankam zagotavlja zadovoljstvo, da se ta trikotni steber v obliki prizme spreminja v popolnoma novo mizo, podobno kot film Transformerji. Njeni operativni deli se premikajo tudi na enak način kot roboti: Samo z dvigom stranskih plošč pohištva se samodejno razprostira in jih lahko uporabljamo kot mizo. Če dvignete eno stran, to postane vaša mizica za čaj in če dvignete obe strani, postane široka čajna miza, ki jo lahko uporablja veliko ljudi. Zložljivo ploščo je tudi zelo enostavno zapreti z rahlim pritiskom na nogo.

Ime Projekta : PRISM, Ime oblikovalcev : Nak Boong Kim, Naročnik ime : KIMSWORK.

PRISM Zložljiva Nizka Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.