Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Qr Code Nalepka

Marketplace on the Move

Qr Code Nalepka Nov način za prodajo avtomobila povsod! Samo na spletnem mestu www.krungsriautomarketplace.com, kjer lahko objavite prodajo svojega avtomobila, mi pa bomo izdelali nalepko QR Code na podlagi edinstvenega spletnega naslova vašega avtomobila, z izbrano obliko nalepke pa dostavite na vaše mesto, tako da lahko na svoj avto pritrdite nalepko! !! Za kupca preprosto skenirajte QR kodo, ki jo vidite na prodajalčevem parkirišču v veleblagovnicah, kavarnah, stavbah itd. Dostop do podrobnosti avtomobila takoj. Pokličite prodajalca in si ga oglejte. Vse se nenadoma zgodi na mestu, kjer ste oba !!!

Ime Projekta : Marketplace on the Move, Ime oblikovalcev : Krungsri Auto, Naročnik ime : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr Code Nalepka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.