Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Gugalnica

WIRE

Gugalnica Z uporabo tehnike CNC valjanja WIRE tvorita dva kosa aluminijastih cevi. Čeprav gre za funkcionalen stol, je videti kot žice, ki visijo v ravni površini. Prostor za sedenje je skrit v ceveh. Stol ima edinstveno strukturo z zelo dobrim ravnotežjem. Je trpežen, stabilen in trajnosten kos z nizkimi stroški materiala in luksuznim videzom. WIRE je enostavno izdelati. Tudi lahki materiali in materiali, odporni proti rji, so dober za zunanjo in notranjo uporabo.

Ime Projekta : WIRE, Ime oblikovalcev : Hong Zhu, Naročnik ime : .

WIRE Gugalnica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.