Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Raziskovalna Blagovna Znamka

Pain and Suffering

Raziskovalna Blagovna Znamka Ta zasnova raziskuje trpljenje v različnih plasteh: filozofskih, družbenih, medicinskih in znanstvenih. Z mojega osebnega stališča, da trpljenje in bolečina izhaja iz mnogih obrazov in oblik, filozofskih in znanstvenih, sem za svojo osnovo izbral humanizacijo trpljenja in bolečine. Preučeval sem analogije med simbiotično v naravi in simbiotičnimi v človeških odnosih in iz te raziskave sem ustvaril like, ki vizualno predstavljajo simbiotske odnose med trpljenjem in trpečim ter med bolečino in tistim v bolečini. Ta zasnova je eksperiment in gledalec je subjekt.

Ime Projekta : Pain and Suffering, Ime oblikovalcev : Sharon Webber-Zvik, Naročnik ime : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Raziskovalna Blagovna Znamka

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.