Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vhodna Miza

organica

Vhodna Miza ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz katerega koli organskega sistema, v katerem so vsi deli medsebojno povezani, da bi obstajali. Zasnova je temeljila na zapletenosti človeškega telesa in človekovi predsnovi. Gledalca popelje v vzvišeno potovanje. Vrata na to potovanje sta dve masivni leseni obliki, ki ju dojemamo kot pljuča, nato aluminijasta gred s priključki, ki spominja na hrbtenico. Gledalec lahko najde zvite palice, ki so videti kot arterije, obliko, ki si jo lahko razlagamo kot orgle, finale pa je čudovit šablonski kozarec, močan, a krhek, tako kot človeška koža.

Ime Projekta : organica, Ime oblikovalcev : Fabrizio Constanza, Naročnik ime : fabrizio Constanza.

organica Vhodna Miza

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.