Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ogrlica

Scar is No More a Scar

Ogrlica Zasnova ima za seboj dramatično bolečo zgodbo. Navdihnila me je moja nepozabna neprijetna brazgotina na telesu, ki jo je močan ognjemet opekel, ko sem bil star 12 let. Ob poskusu, da bi ga pokril s tetovažo, me je tetovažar opozoril, da bi bilo še huje, če bi ga prestrašil. Vsakdo ima svojo brazgotino, vsak ima svojo nepozabno bolečo zgodbo ali zgodovino, najboljša rešitev za zdravljenje je, da se naučimo, kako se soočiti z njo in jo močno premagati, namesto da se zakrijemo ali poskusimo pobegniti iz nje. Zato upam, da se bodo ljudje, ki nosijo moj nakit, počutili močnejše in bolj pozitivne.

Ime Projekta : Scar is No More a Scar , Ime oblikovalcev : Isabella Liu, Naročnik ime : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Ogrlica

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.