Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Predalnik Commodia

Commodia

Predalnik Commodia Commodia by ArteNemus je skrinja z organskimi površinami in oblikami. Njegov vrhunski videz je poudarjen z uporabo lesenih vrst izjemne kakovosti in izjemne izdelave. Njegova oblika je poudarjena s kontrastom med barvo lesa površin in barvo lesa robov. Poleg tega se materialom in dodelavam skritih površin posveča enako kakovost kakovosti kot tisti na vidnih površinah, kar ima za posledico estetski koncept brez prekinitve. Oblikovanje Commodia je sodobno s klasičnim navdihom.

Ime Projekta : Commodia, Ime oblikovalcev : Eckhard Beger, Naročnik ime : ArteNemus.

Commodia Predalnik Commodia

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.