Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Monitor V Ušesih Slušalke

ZTONE

Monitor V Ušesih Slušalke Ta slušalka kot življenjski slog prihaja s konceptom nakita. Sestavljen je na patentnem ušesnem konici, ki ima telo oblikovano do ušesne sklede. Podaljšana prilagodljiva konica ušesnega krila izboljša stabilnost ušesa, tako da podpira greben ušesa. Izum je izdelan iz silikona za povečanje največje fleksibilnosti. Odsek glave gob je oblikovan tako, da se tesno prilepi v ušesni kanal, tako da zagotavlja najboljše tesnjenje pred zunanjim hrupom. Ponuja ekonomično rešitev nadomestitve monitorja po meri premium stroškov, hkrati pa omogoča najbolj natančno reprodukcijo zvoka.

Ime Projekta : ZTONE, Ime oblikovalcev : IMEGO Infinity LLC, Naročnik ime : I-MEGO.

ZTONE Monitor V Ušesih Slušalke

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.