Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stadion Gostoljubje

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gostoljubje Projekt novih salonov Sky je le prvi korak velikega programa prenove, ki ga AC Milan in FC Internazionale skupaj z Mestno občino Milan izvajata s ciljem, da stadion San Siro preoblikujejo v večnamenski objekt, ki bo lahko gostil vse pomembni dogodki, s katerimi se bo Milano spopadel na prihajajočem EXPO 2015. Po uspehu projekta skybox je Ragazzi & Partners izvedel idejo o ustvarjanju novega koncepta gostoljubnih prostorov na glavnem velikem stojišču stadiona San Siro.

Ime Projekta : San Siro Stadium Sky Lounge, Ime oblikovalcev : Francesco Ragazzi, Naročnik ime : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadion Gostoljubje

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.