Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Igrača

Movable wooden animals

Igrača Živalske raznolikosti se premikajo na različne načine, preprosto, a zabavno. Abstraktne oblike živali absorbirajo otroke, da si predstavljajo. V skupini je 5 živali: prašič, raca, žirafa, polž in dinozaver. Duckova glava se premika od desne proti levi, ko jo dvignete s stola, zdi se vam, da vam reče "NE"; Glava žirafe se lahko premika od zgoraj in navzdol; Prašičji nos, polžje in Dinozavrova glava se premikajo od znotraj navzven, ko obrnete repo. Vsi gibi ljudi nasmehnejo in otroke poženejo, da se igrajo na različne načine, kot so vlečenje, potiskanje, obračanje itd.

Ime Projekta : Movable wooden animals, Ime oblikovalcev : Sha Yang, Naročnik ime : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Igrača

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.