Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zobni Laser

LiteTouch™

Zobni Laser LiteTouch ™ je zobni laser Erbium: YAG (valovna dolžina 2,940 nm) za zdravljenje trdih in mehkih tkiv. Valovna dolžina Erbium: YAG se dobro absorbira v vodi in molekulah hidroksilnega apetita, ki tvorita zobe in kosti, zato sta najbolj uporabni pri najrazličnejših trdih in mehkih tkivih. LiteTouch ™ s svojo tehnologijo Laser-in-the-Handpiece ™ zagotavlja izjemno natančnost in moč, brez ergonomskih omejitev, ki omogoča mikro operacijo in neinvazivne operativne sposobnosti ob izboljšanju preventivne zobozdravstva.

Ime Projekta : LiteTouch™, Ime oblikovalcev : Light Instruments Ltd., Naročnik ime : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Zobni Laser

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.