Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aplikacije Za Ure Za Ure

genuse

Aplikacije Za Ure Za Ure Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine so serije urnih programov, posebej izumljenih za napravo I'm Watch. Aplikacije so izvirne, preproste in estetske zasnove, od prihodnjih etničnih preko znanstveno-fantastičnega stila do digitalnega poslovanja. Vsa grafika ura je na voljo v 9 barvah - ustreza barvni kolekciji I Watch. Zdaj je pravi trenutek za nov način prikazovanja, branja in razumevanja našega časa. www.genuse.eu

Ime Projekta : genuse, Ime oblikovalcev : Albert Salamon, Naročnik ime : genuse.

genuse Aplikacije Za Ure Za Ure

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.