Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Brezžični Zvočnik

Saxound

Brezžični Zvočnik Saxound je edinstven koncept, ki ga navdihujejo nekateri vodilni govorniki na svetu. Je spoj najboljše inovacije, ki je bila narejena že pred nekaj leti, z mešanico lastne inovacije, s čimer je povsem nova izkušnja za ljudje.Glavni elementi Saxound-a so valjaste oblike in navoja. Dimenzije Saxound-a so navdihnjeni iz navadnega kompaktnega diska premera 13 centimetrov in višine 9,5 centimetra, ki ga lahko premikate z eno roko. Sestavljen je iz dveh 1 "Visokotonski visokotonci, dva 2" srednje gonilnika in nizki radiator sta tako majhna oblikovna faktorja.

Ime Projekta : Saxound, Ime oblikovalcev : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Naročnik ime : Design Under Garage.

Saxound Brezžični Zvočnik

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.