Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bančna Hq Podružnica

DBS HQ

Bančna Hq Podružnica Na kratko allen international je predstavil najnovejše bančne tehnologije za izboljšanje in izboljšanje izkušenj za stranke v njihovi novi podružnici v stolpu finančnega centra Marina Bay v Singapurju. Nastala zasnova trgovine s prebivalstvom uporablja interaktivno digitalno dobrodošlico, občutljivo na gibanje, hitre servisne postaje za hitre transakcije in namestitev enot za pomoč prodajalcem v polzasebne svetovalne stroje. V podružnici je tudi dvorani s 300 sedeži in prvi televizijski studio v Kanadi News Asia. Namenski saloni za

Ime Projekta : DBS HQ, Ime oblikovalcev : Allen International, Naročnik ime : allen international.

DBS HQ Bančna Hq Podružnica

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.