Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Medijska Trgovina

Our House

Medijska Trgovina Koncept 'Naša hiša' ponovno ustvarja nakupovalno izkušnjo z inovativnim dizajnom, vrhunsko digitalno tehnologijo in pridihom čarobnosti Virgin, da ustvari maloprodajno okolje kot nobena druga. Stranke pozdravljajo bodisi Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt ali celo T-Rex s digitalnih vrat HD. Ta občutek za gledališče in osebnost strankam ponuja pot do raziskovanja sveta najnovejših zabavnih in komunikacijskih storitev Virgin Media.

Ime Projekta : Our House, Ime oblikovalcev : Allen International, Naročnik ime : allen international.

Our House Medijska Trgovina

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.