Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor

Segmentation

Razstavni Prostor Mehke linije čevljev med interpretacijo kraja ni mogoče spregledati. Za predstavitev druge skupine elegantnih čevljev, ki so prikazani na tem mestu, strop drugega sloja in osem ekskluzivnih dizajnerskih elementov za razsvetljavo, hkrati pa ustvarjajo razpoloženje, hkrati pa se počutijo sami z amorfno linijo na tem mestu.

Ime Projekta : Segmentation, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Razstavni Prostor

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.