Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor

From The Nature

Razstavni Prostor Kraj, ki predstavlja naravo, ki se upira človeku, da porabi obstoj samega sebe. Na mestu naravni les, ki je omejen na betonsko teksturo, izstopi iz umazane betonske teksture in se dvigne do modrega stropa, ki simbolizira nebo v kotu. Dvigajoč se obda kraj kot mreža in kot da se upira, da bi se dotaknil samega sebe. Ta ideja prekriva logiko priložnostnih čevljev, ki so prikazani v razstavnem prostoru. Ekskluzivni vizualni dizajni, ki se uporabljajo na stenah, pomenijo onesnaževanje narave. Debelina prosojne epoksidne mase je 4 mm in prekriva kopno, tako da simulira intenzivno vodno plast.

Ime Projekta : From The Nature, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Razstavni Prostor

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.