Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor

CHAMELEON

Razstavni Prostor Tema bivalnega prostora je tehnologija, ki ponuja razstavna mesta. Tehnološke linije na stropu in stenah, oblikovane tako, da izražajo tehnologijo čevljev, ki se prikazujejo v vseh salonih, uvažajo in izdelujejo v tovarni, ki je poleg zgradbe. Stropi in stene, ki so zasnovali z brezplačno obliko, medtem ko se zbirate v idealnem primeru, uporabite tehnologijo CAD-CAM. Barrisol, ki izdeluje v Franciji, mdf pohištvo z lakom, ki se izdeluje na evropski strani Istanbula, RGB sisteme pod vodstvom, ki izdelujejo na azijski strani Istanbula, brez meritev in vaje na spuščenem stropu .

Ime Projekta : CHAMELEON, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Razstavni Prostor

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.