Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Tako

Svetilka Tako (hobotnica v japonščini) je namizna svetilka, ki jo navdihuje španska kuhinja. Obe podlagi spominjata na lesene krožnike, na katerih je strežen "pulpo a la gallega", medtem ko njegova oblika in elastični trak vzbujata bento, tradicionalno japonsko kosilo. Njeni deli so sestavljeni brez vijakov, kar omogoča enostavno sestavljanje. Pakiranje v kosih zmanjšuje tudi stroške pakiranja in skladiščenja. Spoj gibkega polipropenskega senčnika je skrit za elastičnim trakom. Luknje, izvrtane na podstavku in zgornjih delih, omogočajo potreben pretok zraka, da se prepreči pregrevanje.

Ime Projekta : Tako, Ime oblikovalcev : Maurizio Capannesi, Naročnik ime : .

Tako Svetilka

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.