Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svečniki

Hermanas

Svečniki Hermanas je družina lesenih svečnikov. So kot pet sester (hermana), ki so vam pripravljene pomagati ustvariti prijetno vzdušje. Vsak svečnik ima edinstveno višino, tako da boste lahko s kombiniranjem le-teh simulirali svetlobni učinek sveč različnih velikosti s preprosto uporabo standardnih svetilk. Ti svečniki so narejeni iz stružene bukve. Barvani so v različnih barvah, kar vam omogoča, da ustvarite svojo kombinacijo, da se prilegate svojemu najljubšemu mestu.

Ime Projekta : Hermanas, Ime oblikovalcev : Maurizio Capannesi, Naročnik ime : .

Hermanas Svečniki

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.