Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Kovček Za Baterijo

Parallel

Prenosni Kovček Za Baterijo Tako kot iPhone 5 je tudi Parallel pripravljen na to, da bo potrošnike vzbudil s super baterijo 2.500mAh - to je neverjetnih 1.7X več življenjske dobe. To je izjemno priročno za potrošnike, ki so vedno na poti in v celoti izkoristijo zmogljivosti iPhone. Parallel je snemljiva baterija s komplementarno trdim polikarbonatnim ohišjem. Priklopite, ko potrebujete več energije. Odstranite, da olajšate težo. Ergonomsko je zasnovan tako, da se dobro prilega v vaše roke. Z vgrajenim strelovodnim kablom in 5 barvami, ki ustrezajo zaščitnemu ohišju, ima enako dolžino kot iPhone 5.

Ime Projekta : Parallel, Ime oblikovalcev : Appcessory Pte Ltd, Naročnik ime : Gosh!.

Parallel Prenosni Kovček Za Baterijo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.