Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vrt

Tiger Glen Garden

Vrt Vrt Tiger Glen je kontemplativni vrt, zgrajen v novem krilu Johnsonovega muzeja umetnosti. Navdihuje jo kitajska prispodoba, imenovana Three Laughhers of the Tiger Glen, v kateri trije moški premagajo svoje sektaške razlike, da bi našli enotnost prijateljstva. Vrt je bil zasnovan v strogem slogu, poimenovanem karesansui v japonščini, v katerem je ustvarjena podoba narave z razporeditvijo kamnov.

Ime Projekta : Tiger Glen Garden, Ime oblikovalcev : Marc Peter Keane, Naročnik ime : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Vrt

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.