Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjski Dom

Iwan Residence

Stanovanjski Dom Ta projekt je luksuzno prebivališče, ki ga ima stranka z neizmerno naklonjenostjo vrhunskim sodobnim dizajnom in hkrati globoko naklonjena glamuroznemu islamskemu vohu. To je bila priložnost za uresničitev dolgo želenega cilja in težnje po združevanju teh dveh raznolikih slogov in ohranjanju neomejenega občutka in zavedanja fuzije med tema temama. Bolj je podobno prepletanju različnih svetov, ideologij in epoh - znanstvenofantastične mentalne podobe zgodovinske palače, ki traja 1000 noči, skozi velik obraz se dviga v 21. futuristično avro.

Ime Projekta : Iwan Residence, Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Stanovanjski Dom

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.