Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Dvosed

Mowraj

Dvosed Mowraj je dvosedež, zasnovan tako, da uteleša duh etničnih egiptovskih in gotskih stilov. Njegova oblika je izhajala iz Nowraga, egipčanska različica muljev, spremenjenih tako, da pooseblja gotski voh, ne da bi pri tem ogrozila njegovo etnično predhodno bistvo. Zasnova je črno lakirana z etiptovskimi ročno vrezanimi vrezki na rokah in nogah ter bogato žametno oblazinjenje, opremljeno z vijaki in vlečnimi obroči, kar daje srednjeveški met kot gotski videz.

Ime Projekta : Mowraj , Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Dvosed

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.