Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Embalaže Žvečilnih Gumijev

ZEUS

Oblikovanje Embalaže Žvečilnih Gumijev Oblikovanje embalaže za žvečilni gumi. Koncept te zasnove je "spodbujanje občutljivosti". Cilji izdelkov so moški v svojih dvajsetih in tisti inovativni modeli jim pomagajo, da izdelke naberejo v trgovinah nagonsko. Glavni vizualni deli izražajo spektakularen pogled na naravni pojav, ki se pridruži vsakemu okusu. THUNDER SPARK za dober in naelektren okus, SNOW STORM za zamrzovanje in močan hladilni okus ter RAIN SHOWER za aromo vlažnega, sočnega in vodnega občutka.

Ime Projekta : ZEUS, Ime oblikovalcev : Yoichi Kondo, Naročnik ime : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Oblikovanje Embalaže Žvečilnih Gumijev

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.