Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni izdelek na dotik z zaslonom na dotik za programiranje in umerjanje vseh digitalnih tahografov, vgrajenih v gospodarska vozila. Zaradi hitrosti in enostavne uporabe Optimo združuje brezžično komunikacijo, podatke o izdelkih in številne različne senzorske povezave v prenosno napravo za uporabo v kabini vozila in delavnici. Zasnovan za optimalno ergonomijo in prožno pozicioniranje, njegov nalogo usmerjen vmesnik in inovativna strojna oprema močno izboljša uporabniško izkušnjo in prevzame programiranje tahografa v prihodnost.

Ime Projekta : Optimo, Ime oblikovalcev : LA Design , Naročnik ime : Stoneridge.

Optimo Tahografski Programer

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.