Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komoda

Chilim

Komoda "Chilim by Mirko Di Matteo" je pohištvena linija, ustvarjena iz preurejenih 80 let starih preprog iz Bosne. Ti originalni pohištveni kosi so unikatni (vsak kos je drugačen), okolju prijazni (narejeni iz recikliranih preprog) in družbeno odgovorni (ohranjajo tradicijo starih tkalcev). V kombinaciji preprog z "kovinsko strojno opremo" (kot okvirji) smo ustvarili neuničljive kose, ki bodo ohranili drugače izgubljene vintage preproge tako rekoč za vedno kot funkcionalne razstavne predmete v naših domovih.

Ime Projekta : Chilim, Ime oblikovalcev : Matteo Mirko Cetinski, Naročnik ime : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Komoda

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.